Brevetzwemmen

In de eerste week van mei organiseren we brevetzwemmen voor onze gevorderde zwemmers en onze jongeren/trainingszwemmers. Dat is dus voor de groepen die op woensdag en donderdag om 18u, 18u45 en 19u30 zwemmen en op zaterdag om 9u45.

We vragen iedereen om in te schrijven voor het brevetzwemmen via deze link https://zwemclubatlantis.be/brevetzwemmen/ zodat we zicht krijgen over hoeveel en welke brevetten het zal gaan. Een brevet kost 1 euro, te betalen wanneer het brevet wordt afgehaald. We doen ons best om de brevetten op het einde van de les klaar te hebben, maar als dat niet lukt, zullen ze de week nadien klaar liggen om afgehaald te worden.

Trainingszwemmers die graag 1000 of 1500 meter willen zwemmen, zullen waarschijnlijk wat meer tijd nodig hebben dan de 45 minuten van hun les.

De jongeren die zwemmen om 18u45 kunnen iets langer blijven, tot ongeveer 19u45. De jongeren die normaal gezien met de les starten om 19u30 komen beter iets vroeger, rond 19u15 zodat zij klaar zijn met hun brevet op het einde van hun les.

Indien jullie nog vragen hebben hierover, aarzel dan niet om deze week de verantwoordelijke van het bestuur aan te spreken. De kinderen kunnen zeker bij hun lesgevers terecht met vragen over welke afstand ze het best kunnen zwemmen.

Hartelijke groeten,